Positiivisuudella onnistumisiin

Valmennukset

On ihmisiä, jotka luontaisesti osaavat ajatella positiivisesti, ainakin pintapuolisesti. Sitten on niitä ihmisiä, jotka näkevät vain negatiivisia asioita ympärillään. Positiivisuus on kuitenkin taito, ei ominaisuus, ja sitä voi opetella ja siinä voi harjoittelulla tulla koko ajan paremmaksi.

Miksi?

Positiivisuudella onnistumisiin -valmennus auttaa ymmärtämään positiivisuuden voimaa ja positiivisen ajattelun hyviä puolia, kuten että positiivisuus auttaa kohtaamaan elämässä eteen tulevia haasteita. Positiivisuus helpottaa stressiä ja auttaa suhtautumaan asioihin rakentavalla tavalla. Se luo avointa ja uskaliasta ilmapiiriä, jossa on helppo toimia. Se auttaa sosiaalisissa suhteissa ja parantaa kanssakäymistä toisten kanssa. Se auttaa myös muutostilanteissa ja tavoitteiden asettamisessa, sekä muuttaa omaa sisäistä puhettamme. Positiivisilla ajatuksilla saa parempaa tulosta – niin töissä kuin vapaa-aikana.

Kaiken kaikkiaan positiivisuus tuo niin monta hyvää asiaa sekä työhön, että muuhun arkeen, ettei sitä voi olankohautuksella ohittaa.

Kenelle?

Valmennus on tarkoitettu varsinkin niille työ-yhteisöille, joissa kengät puristavat syystä tai toisesta. Se on tarkoitettu myös “kyllä meillä homma toimii” työ-yhteisöille, sillä väittäisin, että ei ole olemassa sellaista työ-yhteisöä, johtoryhmää, tiimiä tai muuta ryhmää jonka jäsenet olisivat täysin tietoisia sisällämme piilevistä voimista ja oma ajattelun suomista mahdollisuuksista.

Mitä?

Positiivisuudella onnistumisiin on saatavilla joko puolen päivän, tai koko päivän valmennuksena. Koko päivän valmennus alkaa naurujoogalla. Sen avulla saadaan tunnelma vapautettua, yhteishenki päälle, energiavarastot täyteen ja mukava, positiivinen vire päivään. Lue lisää naurujoogasta.

Naurujoogan jälkeen lähdetään pureutumaan mielen syövereihin. Valmennukseen kuuluu ennakkotehtävä, joka puretaan heti alkuun. Käydään läpi jokaisen omia tavoitteita päivälle, eli mitä haluaa itsessään muuttaa, mitä onnistumisia saavuttaa. Tunnistetaan omia ajatuksia, sekä itseään rajoittavia uskomuksia ja ajatusmalleja, pohditaan omia heikkouksia ja vahvuuksia. Listataan mitä konkreettista pitää tehdä, jotta onnistumisia tulee ja tehdään toimintasuunnitelma.

Lounaan jälkeen alkaa itsensä uudelleen ”ohjelmoiminen”. Ohjelmoidaan itseemme myönteisiä ajatuksia ja buustataan omia voimavaroja onnistumisten saavuttamiseksi. Päivän päätteeksi jokaisella osallistujalla on vahva tietoisuus positiivisen ajattelun voimasta ja työkalupakki omien vahvuuksien kehittämiseen ja oman myönteisen ajattelun parantamiseen – myös kotona.

Valmennus sisältää kirjallisia tehtäviä, harjoituksia ja interaktiivista keskustelua.

Puolen päivän valmennus, kesto 3 h, alk. 890 e + alv 24% (Turun seutu).

Koko päivän valmennus, kesto 7 h, alk. 1590 e + alv 24% (Turun seutu).

Tilaa työyhteisöllesi Positiivisuudella onnistumisiin valmennus!

Soita Tarja puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteystietolomakkeella.

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN!

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet helpottavat unettomuutta ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Onko sinulla kysyttävää tai haluaisitko pyytää tarjouksen?

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3