Life coaching

Loistomielivalmennukset

Mihin asiaan Life Coaching auttaa?

Life Coaching eli elämäntaitovalmennus on apu muutoksessa, silloin kun sinä kaipaat jonkun ulkopuolisen apua ajatusjumiesi laukaisemiseen. Valmennus auttaa sinua kirkastamaan elämäsi kipukohtia ja selättämään niitä, vahvistamaan olemassa olevia vahvuuksiasi ja käyttämään niitä paremmin hyödyksi. Valmennuksen jälkeen mieli on selkeämpi ja elämäsi laadukkaampaa ja tiedät myös, miten voit auttaa itse itseäsi.

Mitä Life Coaching on?

Ensimmäisellä käynnillä autan sinua kartoittamaan, mikä on pienin suuri asia elämässäsi, jonka kohentumisella saat enemmän hyvää oloa ja iloa elämääsi. Autan sinua asettamaan itsellesi tavoitteen, jota kohti sinun on helppo lähteä. Voit myös tulla valmennukseen selkeän oman tavoitteesi kanssa.

Valmennus ei tarjoa sinulle valmiita toimintamalleja, mutta  autan valmentajana sinua tutkimaan ja löytämään sinulle sopivia ratkaisuja. Jos huomaan, että tarvitset toisenlaista apua, ohjaan sinut eteenpäin.

Kysymysten ja erilaisten harjoitusten avulla löydät itsestäsi kaipaamiasi vastauksia ja toimintamalleja, teet oivalluksia ja opit ymmärtämään itseäsi paremmin. Sinä itse olet paras määrittelemään mitä haluat ja miten. Minä autan sinua löytämään ne voimavarasi, joiden avulla pääset loistamaan kirkkaammin, omana upeana tähtenäsi.

Valmennuksen kesto

Valmennuskertoja on yleensä vähintään neljä. Tarvittaessa voidaan vahvistaa positiivisia uusia ajatuksia hypnoosilla, jolloin neljäs kerta voi olla hypnoosikäynti.  Yhden valmennuskerran kesto on 90 min.

Valmennus tapahtuu Liedon Tarvasjoella, osoitteessa Kivistöntie 6a. Jos et ole itse Turun seudulta, valmennus voidaan tehdä myös puhelimitse tai esimerkiksi Skypen tai muun videoyhteyden välityksellä.

Tutustu myös hypnoosiin ja Goal Mappingiin.

Life coaching, kesto 4 x 90 min, 360 e sis. alv 24%.

Voit maksaa valmennuksen kortilla tai käteisellä.

Varaa itsellesi aika Life coachingiin!

Soita Tarja puh. 044-3766033 tai laita sähköpostia alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Lue tästä myös peruutusohjeet.

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuuteen ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube Kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Onko sinulla kysyttävää tai haluaisitko pyytää tarjouksen?

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3